Vila Rosa - Logo

Vila Rosa a luat masuri suplimentare pentru a preveni raspandirea virusului COVID-19

Bine ați venit la Recepție!

Vila Rosa vă pune la dispoziție servicii de cazare de 2 și 3 stele, împărțite în 2 pavilioane, și Mic Dejun în pavilionul de 2 stele. Serviciile de cazare sunt disponibile pe tot parcursul anului.

Pavilioanele nu au instalat ascensor. Clădirea de 2* are camerele distribuite pe 3 etaje și mansardă. Camerele sunt numerotate de la 10 la 43, cu cifra zecilor reprezentând etajul. Clădirea de 3* are camerele distribuite pe parter, 2 etaje și mansardă. Camerele sunt numerotate de la 101 la 404, cu cifra sutelor reprezentând nivelul.

Unitatea vă pune la dispoziție parcare auto în incinta proprie cu supraveghere video.

Recepția funcționează în regim zilnic între orele 08:00-20:00. Nu se efectueaza rezervări și cazări înafara programului. Pentru rezervări și informații vă rugăm să ne contactați.

La finalizarea procesului de rezervare, Recepția transmite confirmarea rezervării prin mesaj pe mobil, e-mail sau fax. Numai rezervările care au primit confirmare sunt considerate valabile. Confirmarea cuprinde numele persoanei care a făcut rezervarea, perioada șederii, numărul și tipul camerelor rezervate, numărul de oaspeți asteptați, tarifele acordate și numele recepționerului de serviciu. În ziua cazării, e posibil ca Recepția să contactateze telefonic persoana responsabilă de rezervare pentru a confirma sosirea.

Ziua hotelieră începe la ora 15:00 în ziua cazării și se încheie la ora 11:00, în ziua următoare. Cazările se efectuează doar în intervalul 15:00-20:00. Pentru excepții vă rugăm să anunțați Recepția din timp, deoarece pot apărea suprapuneri cu alte rezervări și se pot percepe tarife suplimentare.

Micul dejun se servește de luni până vineri în intervalul 07:00-10:30.

În funcție de numărul de persoane sau de camere, de perioada șederii sau de frecvență, se pot acorda reduceri la tarifele de recepție. Nu se acordă reducere la tariful de mic dejun. Reducerile de preț nu se cumulează, la un moment dat este valabilă o singură reducere. Pentru oferte vă rugăm să contactați Recepția.

Persoanele fizice sunt solicitate să facă plata serviciilor la cazare, în lei, cu carte de credit (VISA, MAESTRO, MASTERCARD) sau tichete de vacanță (EDENRED, UP). Persoanele juridice pot opta pentru semnarea unui contract de colaborare, care le oferă mai multă flexibilitate la plata serviciilor.

Vila nu este amenajată pentru acomodarea animalelor de companie, ca urmare, nu se permite accesul cu acestea în interior.

Este interzis fumatul în spațiile închise (Legea nr.15/2016). Persoanele descoperite că au fumat în spațiile interioare vor fi evacuate fără a li se returna contravaloarea serviciilor.

Cazare 2*

Avem disponibile camere de nefumători cu 1 pat dublu (DBB), 2 (DBL) și 3 paturi single (TRI). Pentru o singură persoană, camerele double se oferă în regim single (SGL). Camerele de 2* sunt de dimensiuni generoase, echipate standard, mobilier minimal, cu baie proprie, televizor LCD/LED, minibar, uscător de păr și internet wireless gratuit. Nu se oferă paturi suplimentare.

Tarife Normale Recepție - fără Mic Dejun


-
Cameră Double 120 RON
Cameră Triple 160 RON
-

Cazare 2*+

Camerele sunt deschise din august 2017 si dispun de cele mai moderne servicii din unitatea noastră, similare camerelor de 3*. Se găsesc la mansarda corpului de 2*. Apartamentele, sunt compuse din 2 încăperi separate prin ușă: prima cu 1 pat single, iar a doua cu 1 pat dublu. Baia este situată între ele, cu intrare din camera single. Doar încăperea a doua are televizor. Intrarea se face printr-o terasă exterioară.

Tarife Normale Recepție - fără Mic Dejun


Cameră Single 125 RON
Cameră Double 140 RON
Cameră Triple 180 RON
Apartament Triple 180 RON

Cazare 3*

Vă oferim camere de nefumători cu 1 pat simplu (SGL), cu 1 pat dublu (DBB) și cu 2 paturi single (DBL). Față de camerele de 2*, sunt echipate suplimentar cu aer condiționat și telefon în cameră.

Tarife Normale Recepție - fără Mic Dejun


Cameră Single 125 RON
Cameră Double 140 RON
-
-

Vouchere de Vacanță acceptate

Edenred Romania Up Romania Sodexo Romania

Info Tarife

Tarifele de cazare afișate sunt exprimate în lei, fără Mic Dejun, includ toate taxele (taxa hotelieră, TVA 5%) și sunt valabile începând cu data de 20 ianuarie 2020. Aceste tarife pot suferi modificări, dar rezervările se onorează la tarifele comunicate în scris (e-mail, sms).

Tarifele de cazare sunt calculate pentru cameră /zi hotelieră. Single, Double și Triple reprezintă numărul de locuri disponibile în camera respectivă, respectiv una, două sau trei persoane. Nu se va caza în camere un număr de persoane mai mare decât numărul de locuri disponibile.

Tariful pentru Mic Dejun este de 25 RON /persoană (include TVA 5%).

Mesaj Management

Pentru informații suplimentare sau greutăți întâmpinate pe perioada sejurului vă rugăm să contactați Recepția.

Pe perioada sejurului, se face curățenie zilnică la solicitarea clientului. Cel puțin o dată la trei zile se face curățenie generală. Pentru solicitări diferite vă rugăm să contactați Recepția.

Obiectele uitate în camere se predau la Recepție de către cameriste și se anunță respectivii clienți imediat.

În cazul unor eventuale reclamații privind calitatea serviciilor oferite vă rugăm să contactați Recepția pe perioada șederii pentru remedierea acestora.

Vă rugăm să ne oferiți feedback privind serviciile oferite prin mediile care vă sunt mai comode: Recepție, Facebook, TripAdvisor, Booking, Mail, sau alte site-uri. Vă suntem recunoscători pentru acestea indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Mesaj Pro-Natura

FIȚI ALĂTURI DE NOI ÎN APĂRAREA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR!

Gândiți-vă la tonele de prosoape spălate zilnic în hotelurile din întreaga lume fără a fi necesar, și la cantitățile imense de detergenți folosiți care poluează apa.

Decizia vă aparține!

Prosoapele lăsate pe podea înseamnă: "Vă rog să le schimbați"

Prosoapele așezate pe suportul de prosoape înseamnă: "Le voi folosi din nou"

Împreună pentru un mediu înconjurător sănătos!